Aanbod

 

Levensbegeleiding

 

 

 

Levensbegeleiding helpt jou stilstaan bij dat wat in de weg staat bij het gaan van jouw weg. Door er met compassie naar te leren kijken en dat wat je als moeilijk ervaart, te leren doorzien tot in de kern. Daar ligt de sleutel om de deur te openen waardoor je ziel weer verder kan.

 

 

 

Geestelijke Begeleiding

 

Geestelijke begeleiding kan je verder helpen op die weg, als je verlangen uitgaat naar dat wat ons mensen overstijgt in ons leven. Het transcendente, het goddelijke, God. Je weg vinden met het Geheim dat ons leven draagt en schenkt.

 

Leden van de VGVZ, de vereniging van geestelijk verzorgers, kunnen nu ieder lid van Gaandeweg benaderen voor een traject van geestelijke begeleiding. Een traject bestaat uit een gratis kennismakingsgesprek, waarin de begeleidingsvraag verhelderd wordt en 6 begeleidingsgesprekken en levert 8 studiepunten op. Je krijgt na afloop een certificaat. 

Het tarief voor dit traject bedraagt € 420,00.

 

 

 

 

Workshops en lezingen

 

 

 

Zoek je een spreker op het gebied van spiritualiteit, zingeving of levensbeschouwing, dan kan ik rond deze thema’s een lezing of een interactieve workshop verzorgen.

 

 

 

Scholing en Coaching

 

 

Vanuit mijn werkervaring in de psychiatrie, psycho-geriatrie en palliatieve zorg ben ik thuis in de huidige concepten die in de gezondheidszorg belangrijk zijn. Positieve Gezondheid, Spirituele Zorg, Zingeving, het zijn aandachtsgebieden die ik heb leren doordenken en die in mijn dagelijkse praktijk geïntegreerd zijn. 

 

Het coachen van begeleiders in de zorg

spitst zich vooral toe op zingevende gespreksvoering in het primaire zorgproces.

 

 

Collatio

 

 

Voor vakgenoten en andere geïnteresseerden verzorg ik collatio-groepsgesprekken. Deze doen een beroep op je persoonlijke spiritualiteit en helpen je nieuw licht te werpen op je eigen spiritueel perspectief. Dat is enorm verrijkend, voedend en inspirerend en het scherpt het (professionele) onderscheidingsvermogen.

 

Als gespreksleider kom ik graag op locatie bij jouw team of groep (minimaal vijf, maximaal acht personen).

  Van Cloudtstraat 28, 6171 NS Stein

  Telefoon: +31646182821

KVK  Nummer. : 56838239

© Copyright. All Rights Reserved.